fredag den 18. oktober 2013

Efterårsferie

Vores ferie startede med 2 års fødselsdag ved verdens bedste sigfred. 
Desværre gik det dagen efter over i at Tobias blev syg de næste dage. Så Magnus og jeg tog søndag hjem til mormor og bedstefar, og der blev hygget max, Magnus elsker at være ude, og det er fedt at arbejde sammen med bedstefar. Så de samlede blade og spiste hindbær. Ellers var vi vist mest ude og lege.
Mandag tog vi om morgnen i hoppeland, det var fedt, Magnus savnede dog far, mor kan ikke helt følge med med den tykke mave. Ellers var det vist bare hygge og leg ude og inde og et lille mosteri hjemme...
Tirsdag ville bilen til mekaniker så vi tog til Hammel, og gik op i mormors børnehave, der var meget at lege med!!!
Onsdag var det mors tur til at blive skidt, så far og Magnus tog i hoppeland. Og efter middagslur var vi en tur på kirkegården og cykle på løbecykel, og et besøg ved Magnus' ven Matti.
Torsdag kom Magnus hjem til mormor og bedstefar, igen, og skulle sove der... Mor og far havde en kæreste aften og var i biffen, ahhh det var hyggeligt.
Fredag var vi til onkel Kaspers fødselsdag, der blev fejre i Ebeltoft.
Lørdag skal vi hjem til Elias og lege, hvor Johan også kommer, også to gode legekammerater.
Alt i alt dejligt med hygge med mine to drenge.

Nu er energiniveauet ved at komme lidt op og jeg håber og tror at jeg skal i gang med nogle kreaprojekter... Noget hamaperler og noget papirfoldning.

Hov forresten så var vi d. 7. Okt til 20 uger scanning og alt var som det skulle være. De kommer lige et lille billede, de er ikke super, for bebsen gad ikke ligge ordentligt!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar